Prilep boulderland

22 March 2012

 

naslovna-PrilepNakon 9 nezaboravnih dana provedenih u Strumici u Makedoniji na seminaru "Let's plant a tree", karnevalu, žurkama i sadnje drveća, uputili smo se kući. Na nekim sajtovima sam čitao i gledao slike boulderinga  u Prilepu, te ovom prilikom u povratku smo morali da ga obiđemo, pa makar na samo par sati.
 
Već na samom ulasku u grad se uočava veće brdo optočeno stijenama i stijenčicama, na čijem se vrhu nalazi Markova kula i veliki krst. Pejsaž kakav do sada nisam vidio, stijene, bolderi, koze, krave, ovce, ljudi, svuda se nešto dešava. Na susjednim brdima je situacija mnogo mirnija. Tokom kratke šetnji do vrha vidjeli smo dosta boldera, ali čini mi se da ih ovjde na ovom brdu ima još i najmanje. Prilikom silaska sa brda nailazimo na stijenu na kojoj se prepoznaje dobro poznati bijeli prah. Tu pronalazimo dva smjera.
 
 
Bila je ovo zaista kratka posjeta, ali dovoljna da nas obaveže na skori povratak u Prilep - bolederland. U nastavku pogledajte nekoliko slika...
 
{phocagallery view=category|categoryid=68|limitstart=0|limitcount=0}

Contact

Come, train, explore yourself, find friends, camp, travel, feel the freedom, feel the nature, become a part of this adventure!

Call:
 +387 65 779 027
 +387 65 303 034
 +387 66 889 859

Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Visit:

Extreme Studentski penjački centar
Kampus Univerziteta u Banja Luci
Bulevar vojvode Petra Bojovića 1 (zgrada kotlovnice)
78000 Banja Luka

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gym working time

Monday: 19h - 22h
Tuesday: 19h - 22h
Thursday: 19h - 22h
Sunday: 19h - 22h

Map