Starta projekat "The outdoor connection"

03 oktobar 2018

Odlična vijest za sve ljubitelje penjanja u BiH! Penjački klub Extreme, uz velikodušnu podršku Američke ambasade u Sarajevu, je počeo sa realizacijom projekta pod nazivom "The outdoor connection". Projekat ima za cilj da kroz penjanje poveže i osnaži mlade iz Bosne i Hercegovine, naročito mlade iz ruralnih dijelova koji se nalaze u blizini prirodnih penjališta. Kroz projekat je planirano uređenje jednog novog penjališta u dolini rijeke Une, te unapređenje penjališta Klekovača kod Drvara i Zečiji kamen u nacionalnom parku Kozara. Glavni dio projekta predstavlja 5 penjačkih kampova, koji će okupiti penjače iz cijele BiH, ali i mlade iz sredina u kojima se organizuju. Evo i pregleda penjačkih kampova po datumima i mjestima:

  • 20 - 21.10. Penjalište Klekovača kod Drvara
  • 27 - 28.10. Penjalište Ormanj kod Pazarića, Sarajevo
  • 10 - 11.11. Penjalište Zečiji kamen u nacionalnom parku Kozara, Prijedor
  • 24 - 25.11. Novo penjalište u dolini Une
  • 08 - 09.12. Penjalište Blagaj kod Mostara
Napomena: Obzirom da je penjanje aktivnost na otvorenom, postoji mogućnost promjene datuma usljed loše vremenske prognoze. 

Za sve učesnike je obezbjeđen transport do penjališta i smještaj. Za sve dodatne informacije pišite nam na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Pratite nas i dalje i budite u toku!

  

Projekat podržan od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država
Пројекат подржан од стране Амбасаде Сједињених Америчких Држава
Project supported by the Embassy of the United States

 

 

 Fotografija: Drill & Chill Climbing and Highlinig Festival 2018, Leon Buchholz

Besplatno penjanje za srednjoškolce

02 novembar 2016

U periodu od 8.11 do 6.12.2016. godine uz podršku Grada Banja Luka organizujemo Besplatno penjanje za srednjoškolce. Treninzi će se održavati utorkom od 19 do 22č u našoj sali na kampusu Univerziteta u Banjoj Luci. Prvi trening je zakazan za 8.11.2016. godine. Svi zainteresovani treba da pošalju svoj ime i prezime, srednju školu koju pohađaju, datum rođenja i broj telefona na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Broj mjesta je ograničen.

Svim učesnicima obezbjeđujemo kompletnu penjačku opremu dok su oni obavezni da ponesu ugodnu odjeću, čistu obuću i dobro raspoloženje! :)  Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na navedenu email adresu. 

Vidimo se!

Besplatno penjanje u 1. sedmici septembra

31 avgust 2016

U septembru otvaramo salu i novu penjačku sezonu. U skladu sa tim organizovali smo akciju besplatnog penjanja za sve zainteresovane koji se do sada nisu oprobali u penjanju. Besplatni treninzi se odnose na prvu sedmicu septembra, nakon čega se plaća doplata od 20KM za korištenje sale za preostale dane u septembru. Regularna članarina iznosi 30KM mjesečno. Radno vrijeme sale je svakim danom izuzev srijede i subote od 19 do 22h. 

Pogledajte 3D video naše sale na OVOM LINKU.

Prilog sa organizovanog takmičenja na OVOM LINKU.

Najava festivala koji organizujemo na OVOM LINKU.

Za sve dodatne informacije pišite nam na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili brojeve telefona 065/303-034 i 065/894-768.

Počeo projekat Hello neighbour

19 avgust 2016

Penjački klub Extreme, uz velikodušnu podršku Američke ambasade u Sarajevu, je počeo sa realizacijom projekta pod nazivom "Hello neighbour". Projekat ima za cilj da kroz penjanje poveže mlade geografski bliskih zajednice koji do sada nisu imali priliku da međusobno sarađuju. Banja Luka kao razvijeni penjački centar će sarađivati sa Bihaćem i Ključem, dok će Sarajevo raditi sa Goraždem i Fočom

Prva aktivnost će se održati za vikend 20-21.08.2016. godine u Sarajevu gdje će mladi iz Goražde i Foča učestvovati na radionici o penjanju i toleranciji, te će prvi dan imati priliku da penju na vještačkoj stijeni. Drugi dan je rezervisan za posjetu i penjanje na penjalištu Dariva.

Treba napomenuti i to da će se tokom prvog dana (20.08.2016.) u 19h u Međunarodnom centru za djecu i omladinu održati premijera Drill and Chill Festival 2015 filma, pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže. Evo i najave za pomenuti film:

Daljnje aktivnosti obuhvataju sličnu radionicu u Banjoj Luci, te zajedničko uređenje dva penjališta, jedno u Ključu i drugo u Foči. Planirana je i posjeta učesnika Drill and Chill Festivalu koji se ove godine održava od 08.-18.09.2016. godine u kanjonu Tijesno.

Pratite nas i dalje i budite u toku!

 

 

Projekat podržan od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država
Пројекат подржан од стране Амбасаде Сједињених Америчких Држава
Project supported by the Embassy of the United States

 

 

 

Ljetno radno vrijeme

29 jul 2016

Dragi penjači,

obavještavamo vas da će sala tokom 7. i 8. mjeseca raditi u izmjenjenom radnom vremenu i to:

  • Utorak od 19-22h
  • Četvrtak je rezervisan za penjanje na Suturliji, od 17 - 17:30h je preuzimanje opreme u sali nakon čega biciklima i autima idemo na Suturliju. U slučaju lošeg vremena sala radi od 19-22h
  • Vikend je rezervisan za penjanje u prirodi. O vremenu i mjestu odlaska na penjanje ćete biti obavješteni putem naše FB grupe (ako niste u grupi, pošaljite nam mail da vas dodamo). U slučaju lošeg vremena sala radi od 19-22h.
Mjesečna članarina za tokom 7. i 8. mjesec iznosi 15KM. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
 
Vidimo se! :)

Drill & Chill Climbing and Highlining Festival 08 - 18.09.2016.

01 jul 2016

 bolting

Penjački klub Extreme organizuje drugi po redu Drill & Chill Climbing and Highlining Festival. Više informacija o predhodnom i nadolazećem festivalu saznajte na oficijelnoj stranici festivala:  www.drillandchillfestival.com

Drill and Chill Festival 2015

25 avgust 2015

 

Penjački klub Extreme u saradnji sa našim isturenim krilom u Beču Davidom Lemmererom u periodu od 18 - 27. septembra organizuje Drill & Chill Festival u kanjonu Tijesno. Festival će okupiti opremače smjerova iz regiona i i Evrope. 

Besplatno penjanje za djecu, projekat "Penjimo zajedno"

23 avgust 2015

Penjački klub Extreme, Banja Luka  u saradnji sa Gradom Banja Luka realizuje projekat PENJIMO ZAJEDNO. Ovim projektom je planirana besplatna osnovna obuka i penjački treninzi u trajanju od mjesec dana, uz nadzor trenera i stručnih lica. Ostalo je još par slobnodnih mjesta u grupi za djecu uzrasta od 7-15 god. tako da požurite sa prijavama! :) Inače termin treninga je utorkom od 19-21h.

Prijave za učešće pošaljite na mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , u prijavi navesti sljedeće podatke (ime, prezime, datum rođenja i kontakt telefon)

Projekat: Penjimo zajedno! Prijavite se!

11 avgust 2015

Penjački klub Extreme, Banja Luka  u saradnji sa gradom Banja Luka realizuje projekat PENJIMO ZAJEDNO. Ovim putem objavljujemo poziv svim zainteresovanim licima da uzmu učešće u realizaciji projekta kroz koji je planirana besplatna osnovna obuka i penjački treninzi u trajanju od mjesec dana, uz nadzor trenera i stručnih lica.

Planirana je obuka za polaznike koji će biti podijeljeni u dve grupe:

I grupa  (djeca uzrasta od 7-15 god.), termin: utorak 19:00-21:00h

II grupa (omladinci uzrasta od 15-30 god.), termin: petak 19:00-21:00h

Obuka i treninzi za polaznike počinju 18.08.2015 (utorak) za I grupu i 21.08.2015 (petak) za II grupu, a realizovaće se u toku mjesec dana.

Prijave za učešće u treninzima i obuci slati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. "> Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , a u prijavi navesti sljedeće podatke (ime, prezime, datum rođenja i kontakt telefon)

Rok za prijave je 16.08.2015. godine, a prednost imaju lica koja se do sada nisu bavila sportskim penjanjem.

Penji cijeli avgust za samo 15KM!

03 avgust 2015

U toku mjeseca avgusta penjite u našoj penjačkoj sali za samo 15KM. Treninzi se održavaju ponedjeljkom i četvrtkom od 19:30h do 22:30h. Svu opremu za penjanje ćete dobiti u sali, a vaše je da ponesete neku udobnu odjeću i dobro raspoloženje. :-) Za više informacija pišite nam na naš email   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Strana 1 od 7

Kontakt

Dođi, treniraj, upoznaj sebe, upoznaj druge, kampuj, putuj, osjeti slobodu, osjeti prirodu, prepusti se avanturi!

Pozovi:
 +387 65 779 027
 +387 65 303 034
 +387 66 889 859

Email:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Posjetite nas:

Extreme Studentski penjački centar
Kampus Univerziteta u Banja Luci
Bulevar vojvode Petra Bojovića 1 (zgrada kotlovnice)
78000 Banja Luka

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

strong

Radno vrijeme sale

Ponedjeljak: 19h - 22h
Utorak: 19h - 22h
Četvrtak: 19h - 22h
Nedjelja: 19h - 22h

Mapa