Izvještaj Dan otvorenih vrata

07 novembar 2012

3.11.2012. u novoj sali Penjačkog kluba Extreme održan je Dan otvorenih vrata.

Ciljevi ove manifestacije bili su promocija kluba i popularizacija ovog ekstremnog sporta u Banja Luci. Osim ovoga planirano da razvijemo saradnju između omladinskih organizacija iz različitih krajeva BiH, stvaramo povjerenje, razumijevanje i nova prijateljstava, koja prevazilaze etničke i religijske granice.

 

Program je počeo u 13h predavanjem o istoriji kluba. To predavanje su vodili Gojko Kizić i Igor Čolić, uz video prezentaciju koju je pripremio Ranko Bojić. Poslije prezentacije prisutni su imali priliku da postavljaju pitanja i saznaju sve što ih zanima o ovom sportu. Nakon toga održano je kratko predavanje iz osnova penjanja uz praktične vježbe. Svi prisutni su mogli da isprobaju opremu i uz pomoć članova kluba ispenju 10ak metar dugačku stijenu. 

Od 15 do 17h je bila pauza ali u sali je uvijek bilo prisutno 10-ak gostiju zainteresovanih za penjanje. U 17h Čatak Dženana je počela sa prezentacijom Omladinskog projekta za koji su mnogi prisutni pokazali veliku zainteresovanost, pa je ova prezentacija trajala sat vremena. U nastavku je uslijedila prezentacija Jack-a Brabban-a o EVS popraćena odličnom video prezentacijom. Ova manifestacija je završena  projekcijom filma "Reel rock tour 2011".

Manifestaciju je posjedilo 50 posjetilaca učešće gostiju iz Sarajeva, Breze i Bihaća. Hvala svima na učešću, a posebno hvala UG Progres iz Sarajeva koji su nam sve to omogućili.

Kontakt

Dođi, treniraj, upoznaj sebe, upoznaj druge, kampuj, putuj, osjeti slobodu, osjeti prirodu, prepusti se avanturi!

Pozovi:
 +387 65 779 027
 +387 65 303 034
 +387 66 889 859

Email:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Posjetite nas:

Extreme Studentski penjački centar
Kampus Univerziteta u Banja Luci
Bulevar vojvode Petra Bojovića 1 (zgrada kotlovnice)
78000 Banja Luka

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

strong

Radno vrijeme sale

Ponedjeljak: 19h - 22h
Utorak: 19h - 22h
Četvrtak: 19h - 22h
Nedjelja: 19h - 22h

Mapa